Nanoset - Ekologisia ratkaisuja pintasuojaukseen

Nanopinnoitus yrityksille

Nanopinnoitus sopii myös julkisiin tiloihin - kaupat, ravintolat, kuntosalit, hotellit, toimistot, liikuntatilat ja uimahallit.

Helpota siistijäsi toimintaa, paranna käyttäjien viihtyvyyttä, säästä ylläpitokustannuksissa, mukavoita siisteydestä ylläpitävän henkilön työtä, tee järkiratkaisu, jolla on myös toimitilasi arvoa nostava vaikutus.
 
Tuotamme nanopinnoitukset myös yrityksiin ja julkisiin tiloihin. 

Ravintoloissa keittiöiden pinnat on helpompi pitää puhtaana ja hygienisenä kun pinnoissa on nanokäsittely. 

WC-tilat ovat siistimmät, raikkaammat, hygienisemmät ja edustavammat kun pinnoitus helpottaa puhtaanapitoa. 

Kuntosalien, uimahallien ja muiden peseytymistilojen suihkutilat, saunat ja pukeutumistilat ovat siistimmät ja hajuhaittoja on vähemmän kun pinnoitus helpottaa siivoamista. 

Huoltoasemilla ja muissa asiakastiloissa nanopinnoitus parantaa tilojen edustavuutta ja toimistoissa käsittely parantaa yrityksen uskottavuutta kun wc:t ovat imagollisesti hyvässä kunnossa.
 
Yrityksille nanopinnoitus mahdollistaa taloudellista säästöä siivouskustannuksissa, nopeutta siivousprosessissa ja mahdollistaa tilojen puhtaanapidon ripeämmin paikoissa, joissa siivous pitää tapahtua käyttökatkosten aikana. Esimerkiksi ravintoloissa keittiöiden siivoaminen ehditään tekemään nopeammin työvuorojen välillä. Lisäksi pinnoitus parantaa työssäjaksamista paikoissa, joissa siivoaminen on tyypillisesti raskasta ja tämä vähentää henkilöstön vaihtuvuutta siivoustehtävissä.
 
Yrityksissä, joissa wc-tilojen jatkuva siistinä pitäminen kuuluu tarjoilu- tai sihteerihenkilöstölle, voidaan nanopinnoituksen parantavan paitsi tilojen käyttäjien viihtymistä, erityisesti jatkuvasti siistinä pidettävien tilojen siisteydestä huolehtivien henkilöiden työssäviihtymistä.

Back to Top